Lic. Miquel Dalmau

Tota la meva vida la recordo associada a l’esport, un munt d’experiències que m’han acompanyat mentre creixia i han contribuït a desenvolupar un caràcter inconformista i lluitador que perdura. Els esports que més m’han marcat han estat l’atletisme i la gimnàstica esportiva: són, sense cap mena de dubte, als que he dedicat més hores i esforç. Es tracta de dues disciplines molt diferents que m’han permès adquirir una visió global del moviment i aprofundir en capacitats físiques com la resistència, la força i la flexibilitat.

Soc graduat en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) per l’INEFC Barcelona, centre on actualment treballo des del 2019 com a entrenador dels equips de competició. Prèviament he estat entrenador d’atletisme formatiu i competició, preparador físic d’àrbitres de futbol FCF (Federació Catalana de Futbol) i entrenador d’acrobàcies d’adults al club esportiu INEF.

Entenc l’esport com una eina per desenvolupar les capacitats físiques així com una via d’alliberament i creixement personal. Tot unit fa de l’esport un mitjà idoni per millorar la qualitat de vida i la salut tant física com mental.

Ofereixo entrenament individualitzat per millorar les capacitats físiques i l’autoconsciència. Es tracta d’acompanyament esportiu professional per tal de generar hàbits saludables i adherència a l’activitat física en la manera que millor s’ajusti a les particularitats i necessitats de cada persona.

Start yesterday. Invest for tomorrow.

Miquel.